Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- نماینده قزوین در مجلس شورای اسلامی تسهیل شرایط ازدواج از طریق ایجاد اشتغال و مسکن برای جوانان را مهمترین مطالبه مردم از رئیس‌جمهور آینده دانست و گفت: دولت سیزدهم باید شرایط پرداخت وام ازدواج را تسهیل کند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قزوین، فاطمه محمدبیگی بعدازظهر امروز در آیین افتتاحیه سلسله نشست‌های بانوان تمدن‌ساز که در سالن جلسات سازمان تبلیغات اسلامی برگزار شد، اظهار داشت: بدون شک مکتب شهید سپهبد قاسم سلیمانی مرهون و مدیون اندیشه مادرانی است که فرزندان برومندی مانند «حاج قاسم» را با شیر پاک و عشق به امام حسین(ع) بزرگ کرده‌اند و امروز هم نوعروسانی را می‌بینیم که همسران خود را برای دفاع از حرم اهل‌ بیت عصمت و طهارت(ع) آماده و مهیا می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تربیت دختران در تراز انقلاب اسلامی را مهمترین وظیفه بانوان تمدن‌ساز در راستای اجرای بیانیه گام دوم انقلاب دانست و اضافه کرد: متأسفانه نمایندگان گذشته ما در مجلس شورای اسلامی در جهت توسعه جایگاه زنان و خانواده گام اثرگذاری برنداشتند که اگر این کار را انجام می‌دادند، امروز با معضلی به اسم کمبود جمعیت روبه‌رو نمی‌شدیم.

محمدبیگی با یادآوری اینکه از یک دهه قبل باید از کاهش و سالخورده‌شدن جمعیت پیشگیری می‌کردیم، ادامه داد: متاسفانه دولت با اهمال و کم کاری خود در حوزه فرهنگ‌سازی حجاب و عفاف زمینه افزایش طلاق، کاهش ازدواج، بی‌میلی جوانان به فرزندآوری و شرمندگی زنان از مادر شدن و اشتغال خانگی را فراهم کرد که چنین کم‌کاری‌هایی باید در دولت آینده حتماً جبران شود.

وی با انتقاد از دستاویز قرار دادن زنان در تبلیغات انتخاباتی یادآور شد: متأسفانه در انتخابات‌های مختلف شاهد بودیم که از حقوق زنان فقط برای جذب آرای آنها استفاده شد، اما زمانی که دولت مستقر شد، موضوع زن و خانواده فراموش شد و به حاشیه رفت.

مطالبات بانوان تمدن‌ساز از دولت سیزدهم

رئیس فراکسیون جمعیت و خانواده مجلس در ادامه تسهیل شرایط ازدواج از طریق ایجاد اشتغال و مسکن برای جوانان مهمترین مطالبه مردم از رئیس‌جمهور آینده دانست و گفت: دولت باید از طریق مهیاسازی موقعیت ازدواج و آسان کردن شرایط آمار تجرد قطعی را کاهش داده و شرایط برای گسترش ازدواج سالم میان جوانان را فراهم سازد.

محمدبیگی اجرای طرح تکریم مادران و فرزندآوری و ارائه تسهیلات و بیمه به زنان خانه‌دار را از جمله مطالبات مهم زنان و بانوان از دولت سیزدهم برشمرد و افزود:‌ همچنین دولت آینده باید برای افزایش مراکز خدمات درمانی برای درمان ناباروری، اعطای آسان تسهیلات ازدواج و همچنین ارائه آموزش در حوزه همسرداری گام‌های بسیار بلندی بردارد تا کم‌کاری‌های دولت فعلی هم تا حدودی پوشش داده شود.

وی همچنین با یادآوری اینکه چشم کل منطقه و دنیا به انتخابات 1400 ریاست‌جمهوری ایران اسلامی است، ادامه داد: از بانوان مجاهد، انقلابی و تمدن‌ساز استان قزوین توقع داریم که مطالبات و نیازهای خود را از طریق فضای مجازی و شبکه‌های اجتماعی به سمع و نظر مدیران عالی‌رتبه کشور برسانند و از مسئولان فعلی و گذشته بخواهند در این حوزه عملکردشان را به مردم و بانوان گزارش دهند.

روایت تسنیم از هفت‌خوان رستم بانک‌ها در پرداخت وام ازدواج؛ آیا تسهیلات قرض‌الحسنه می‌تواند برای جوانان راه‌گشا باشد؟سنگ بزرگ جلوی پای متقاضیان وام ازدواج/ بانک مرکزی وکیل مدافع بانک‌ها شد!سنگ‌اندازی بانک‌ها برای پرداخت وام ازدواج/ وام 100 میلیونی ازدواج پرداخت شد؟

اجرای 3 برنامه در حوزه بانوان تمدن‌ساز در قزوین

مشاور بانوان مدیرکل تبلیغات اسلامی استان قزوین در ادامه این مراسم با اشاره به ظرفیت بالای نشست‌های «بانوان تمدن‌ساز» برای تربیت زنان در تراز انقلاب اسلامی گفت: مهمترین تلاش ما در قالب این جلسات به منصه ظهور رساندن مطالبات مقام معظم رهبری در بیانیه گام دوم انقلاب و انتظار ایشان از بانوان مجاهد انقلابی است.

طاهره سیدی همچنین از اجرای 3 برنامه در این حوزه در هفته آتی خبر داد و افزود: این برنامه‌ها در 3 حوزه انتظارات زنان از دولت آینده، بازخوانی نقش زنان در بیانیه گام دوم انقلاب و همچنین حرکت جبهه‌ای بانوان برای رسیدن به اهداف افق چشم‌انداز 1404 برگزار خواهند شد.

انتهای پیام/ش

منبع: تسنیم

کلیدواژه: مجلس استانداری قزوین وام ازدواج مجلس استانداری قزوین وام ازدواج پرداخت وام ازدواج بانوان تمدن ساز دولت سیزدهم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۱۲۱۶۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قاسمی: استادان در هویت‌سازی و فرهنگ‌سازی اهتمام داشته باشند

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، نخستین نشست شورای رابطین امور بانوان و خانواده استان اصفهان در سال ۱۴۰۳ با حضور دکتر محمدمهدی طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی و عاصمه قاسمی مشاور رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در امور زنان و خانواده در سالن امیرکبیر دانشگاه آزاد اسلامی اصفهان برگزار شد.

مشاور رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در امور زنان و خانواده در این نشست با اشاره به اثرگذاری استادان زن در جامعه اظهار کرد: شبکه بانوان فرهیخته دانشگاه آزاد اسلامی در سه سطح استادان، کارکنان و دانشجویان؛ شکل گرفته است که اهدافی همچون راهبری شبکه بانوان فرهیخته دانشگاه، توانمندسازی تخصصی شبکه بانوان فرهیخته دانشگاه؛ هماهنگی و نظارت بر عملکرد شورا‌های راهبری استان‌ها، هماهنگی و نظارت بر عملکرد مسئولین استان‌ها؛ ایجاد بستر تعاملی با فعالان حوزه زنان و خانواده داخل و خارج از دانشگاه را در دستور کار دارد.

قاسمی با بیان اینکه امور زنان و خانواده باید در امور دانشجویان خانم، با قوت وارد شوند، ادامه داد: ویژگی و فطرت نهادینه شده بانوان در آموزش و تعلیم و پرورش، به لحاظ پارامتر انتقال مفاهیم و دارا بودن مؤلفه‌ها و خصایص ذاتی همچون مهرورزی، صبوری و خستگی ناپذیری که خداوند در زن برای مادری قرار داده است، در شغل بسیاری از اساتید خانم تبلور یافته است.

وی با اشاره به هدف اساسی آموزش عالی خاطرنشان کرد: بانوان در هر رشته و مقطعی که تدریس می‌کنند، اهتمام ویژه‌ای را صرف صلح‌گرایی در محیط‌های سخت و ستیزه‌جو می‌نمایند. چنین معلمانی به ترویج فرهنگ تعامل، صلح و مدارا می‌پردازند و با گفتار و کردار خود، آموزش می‌دهند.

معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد لنجان هم با اشاره به دغدغه استادان هیئت علمی، تصریح کرد: جامعه چه تفاوتی بین زنان موفق و موثر در دنیای امروزی قائل شده است؟ پیامد حضور زنان موثر در جایگاه علمی، تا چه حد انفاق افتاده است؟ برای رشد هوش و نبوغ لازمه زنان در حوزه تعلیم و تربیت، چه تسهیلاتی درنظر گرفته شده است؟

نرگس عطریان با تأکید بر نیاز‌های بانوان در دانشگاه آزاد اسلامی تبیین کرد: فعالیت‌های ورزشی، جبران مشکلات ارگونومی و ساعات کار زیاد، برنامه‌های کمک آموزشی فرزندان، توانمندسازی شایستگی‌های فرهنگی در زنان، ازجمله موارد مهمی است که باید نسبت به آن توجه ویژه داشت.

در پایان این نشست، از بانوان هیئت علمی برگزیده و افتخارآفرین در عرصه‌های مختلف علمی، پژوهشی و تحقیقاتی با حضور دکتر طهرانچی ریاست دانشگاه آزاد، محمدعلی نادی معاون علوم تربیتی و مهارتی دانشگاه آزاد، نجفی رییس دانشگاه آزاد استان، محمد باقری معاون هماهنگی و برنامه‌ریزی استان و سایر مسئولان استانی تقدیر شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • برگزاری جشن‌های مادرانه در مساجد برای ترغیب مادران به فرزندآوری
  • دولت مشارکت مردم در تولید را تسهیل کند
  • معمای وام ازدواج ۱۴۰۳ چگونه حل می‌شود؟
  • با استقرار دولت سیزدهم، توجه ویژه‌ای به جامعه کارگری شد
  • اعضای شورای اسلامی فرصت خدمت به مردم را قدر بدانند
  • قاسمی: استادان در هویت‌سازی و فرهنگ‌سازی اهتمام داشته باشند
  • کارهای عمرانی در بشاریات در دولت سیزدهم رشد سه برابری داشته است
  • دولت سیزدهم نگاه ارزشمندی به مسایل اجتماعی و فرهنگی دارد
  • حرکت در مسیر تمدن‌سازی نوین اسلامی اولویت معاونت فرهنگی دانشگاه‌
  • حرکت در مسیر تمدن‌سازی نوین اسلامی اولویت معاونت فرهنگی باشد