Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا - مدیر صندوق کارآفرینی امید خراسان شمالی گفت: این صندوق به مرزنشینان استان وام اشتغال و کارآفرینی بدون بهره پرداخت می‌کند تا اهل سنت استان هم از این نوع تسهیلات بهره‌مند شوند.
به گزارش روابط عمومی تعاون، کار و رفاه اجتماعی خراسان شمالی، منوچهر نبی زاده با بیان این که اهل سنت به دلیل اعتقادات خود برای دریافت تسهیلات دارای بهره اقدام نمی کنند اظهار داشت: با پیگیری هایی انجام شده مجوز پرداخت تسهیلات بدون بهره برای توسعه کسب و کارهای کوچک در این مناطق صادر شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی از مرزنشینان استان خواست تا برای دریافت این تسهیلات اقدام و از این فرصت برای اشتغالزایی استفاده کنند.
نبی زاده به مشکلات دریافت تسهیلات توسط بانوان نیز اشاره کرد و گفت: با وجود اینکه بانوان استان کلید طلایی کسب و کارهای خرد هستند کمتر می توانند از تسهیلات این صندوق استفاده کنند و یکی از دلایل آن نداشتن ضامن است و گاه حتی از کمک و حمایت همسرانشان نیز برخوردار نیستند.
وی اظهار داشت: برای رفع این مشکل طرح صندوق های خرد زنان را برای حمایت از آن ها ارائه کردیم و به این شکل صندوق هایی با حداقل 20 عضو می توانند از تسهیلات تا سقف 500 میلیون ریال استفاده کنند.
وی افزود: یکی از شرایط پرداخت این تسهیلات ثبت صندوق ها و مشخص شدن نوع تولید است که روند آن نیز در روستاها ساده شده است و از دیگر سو برای ضمانت فقط به دریافت سفته بسنده کرده ایم.
وی با اشاره به نوع اشتغال زنان روستایی نیز گفت: یکی از موارد جمع شدن شماری از بانوان در صفی آباد و تولید ماست پوستی و سبزی خشک و فروش آن در هایپر مارکت های بزرگ بود که با راهنمایی و حمایت از آن ها در زمینه ایجاد صندوق به این افراد کمک شد تا تولید خود را ادامه دهند.
مدیر صندوق کار آفرینی امید خراسان شمالی با بیان این که ارائه تسهیلات کم بهره به بانوان آغاز شده است اظهار کرد: تا کنون به 21 صندوق زنان تسهیلات کم بهره اشتغال پرداخت شده و این تسهیلات به بانوان مرزنشین بدون بهره است.
وی به 2 طرح دیگر اجرا شده توسط صندوق کارآفرینی امید استان اشاره کرد و گفت: در طرح هر روستا یک طرح و روستاهای بدون بیکار نیز تسهیلات قرض الحسنه به متقاضیان اجرای طرح های اشتغال زایی پرداخت می شود و تا کنون 30 روستا با عنوان یک روستا یک طرح معرفی شده اند تا تسهیلات دریافت کنند.
نبی زاده با اشاره به روستای مردکانلو در این استان بیان کرد: در این روستای 35 خانواری 26 نفر شرایط دریافت تسهیلات را داشتنند که 23 نفر از این تعداد زن بودند.
وی به روستاهای بدون بیکار نیز اشاره کرد و گفت: اهالی روستاهای فیروزه و قصر قجر در طرح روستای بدون بیکار در بجنورد تسهیلات ارزان دریافت کردند و به تمامی بانوان بافنده گلیم در روستای الست تسهیلات کم بهره پرداخت شد و در حمایت از فرش 2روی استان نیز به 16 کارگاه در روستای دویدوخ راز و جرگلان تسهیلات پرداخت کرده ایم.
مدیر صندوق کار آفرینی امید با اشاره به صنایع چوب روستای خرق نیز تصریح کرد: 12 کارگاه صنایع چوب در این روستا با حمایت این صندوق کار خود را توسعه دادند با تسهیلات این صندوق در جای جای استان فعالیت هایی مانند زنبورداری تا صنایع چوب و تولید مبلمان راه اندازی شده است.
وی افزود: از سال 97 که این صندوق راه اندازی شد تا کنون بیش از 931 میلیارد ریال تسهیلات به هزار و 46 متقاضی پرداخت شده است و میزان اشتغالزایی این طرح ها نیز بیش از هزار و 800 نفر است.
وی گفت: امسال 42 درصد تسهیلات این صندوق را بانوان و 57 درصد آقایان و یک درصد هم شرکت ها دریافت کرده اند.
وی افزود: 47 درصد از تسهیلات پرداختی در بخش کشاورزی، 35 درصد صنعت و 18 درصد در بخش خدمات بوده است.
وی با بیان این که کل اعتبار اشتغال روستایی استان در چهار مرحله پرداخت شده است، بیان کرد: با وجودی که سهم ما پرداخت 632 میلیارد ریال تسهیلات بود تا کنون 931 میلیارد ریال و 780 میلیون ریال پرداخت داشتیم و در واقع 147 درصد نیز بیش از اعتبار ابلاغی جذب کرده ایم.
خراسان شمالی 863 هزار نفر جمعیت دارد که 44 درصد روستایی هستند و بیشترین اشتغال استان مربوط به حوزه کشاورزی است.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: خراسان شمالی بدون بهره صندوق کار تا کنون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۸۱۴۲۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مشارکت‌های مردمی چشم انتظار تسهیلات پروژه‌های نهضت ملی هستند

یکی از مهم ترین اقداماتی که نقش بسیار موثری در بهبود و تسریع در روند اجرای پروژه‌های نهضت ملی مسکن به ویژه در بخش نوسازی بافت های فرسوده دارد پرداخت تسهیلات ساخت است که طبق آمارها متاسفانه همکاری بانک ها در این بخش چندان مناسب نبوده و همچنان روند کند پرداخت تسهیلات باعث شده مشارکت های مردمی در این بخش کمرنگ شود.

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران، بررسی های نشان می دهد که تنها یک بانک همچنان رکوددار پرداخت تسهیلات است و از سوی  دیگر عدم همکاری بانک ها باعث می شود که ظرفیت های مردمی و مشارکت آنها در اجرای پروژه‌های نهضت ملی مسکن کمرنگ شود.

در همین راستا آیینی مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران به باشگاه خبرنگاران گفت: نوسازی بافت های فرسوده یکی از مهم ترین بخش ها در حوزه استفاده از ظرفیت های مردمی است. اگر همکاری بانک ها در پرداخت تسهیلات نوسازی از جمله ۵۵۰ میلیون تومانی بیشتر شود ما شاهد تسریع در اجرای پروژه‌های نهضت ملی مسکن خواهیم بود.

او اظهار کرد: بازار مسکن نیازمند همکاری و مشارکت های مردمی است و یکی از عوامل اصلی در اجرای پروژه‌های نهضت ملی مسکن و نوسازی بافت های فرسوده تزریق منابع مالی است که در این بین باید همکاری بانک ها بیشتر شود.

وی تاکید کرد: باید در این بخش همکاری تمامی  دستگاه ها به ویژه  بانک ها در  پرداخت تسهیلات نهضت ملی مسکن بیشتر شود تا شاهد بهبود وضعیت بازار مسکن و تسریع در روند ساخت مسکن در کشور باشیم.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی راه و شهرسازی

دیگر خبرها

  • بانک ها هیچ دلیل و علاقه ای برای پرداخت وام به مردم ندارند!
  • شارژ۱۹میلیارددلاری صندوق توسعه
  • رتبه اول خراسان رضوی در پرداخت تسهیلات اشتغال در کشور
  • مشارکت‌های مردمی چشم انتظار تسهیلات پروژه‌های نهضت ملی هستند
  • شارژ ۱۹ میلیارد دلاری صندوق توسعه/ تزریق ۱۰۰ همت به مسکن در ۱۴۰۳
  • شارژ۱۹میلیارددلاری صندوق توسعه/تزریق۱۰۰همت به مسکن در۱۴۰۳
  • بانک‌ها هیچ دلیل و علاقه‌ای برای پرداخت وام به مردم ندارند!
  • وام اشتغال‌زایی، به نام فقرا به کام اغنیا
  • پرداخت بیش از ۲۱ هزار فقره تسهیلات توسط صندوق‌های قرض الحسنه
  • بیش از ۳ هزار لیتر چسب مایع بدون مجوز در خراسان شمالی کشف شد