Web Analytics Made Easy - Statcounter

مریم برهانی، عرضه‌کننده پوشاک عفاف و حجاب، در حاشیه سومین نمایشگاه عفاف و حجاب در ارومیه، در گفت‌وگو با ایکنا از آذربایجان غربی، اظهار کرد: حدود دو سال است که این فعالیت را به همراه مادرم آغاز کرده‌ام و دغدغه اصلی من پس از این که وضعیت حجاب جامعه را دیدم این بود که یک راه نرفته را امتحان کنم، چراکه راه‌های رفته، نتیجه نداده بود و از این رو به سمت شیک‌پوشی و آراسته پوشیدن روی آوردیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مشاهده تغییر سبک پوشش بانوان محجبه در کشور

وی ادامه داد: تصمیم گرفتیم با ارائه یک سبک زیبا، بانوان را به رعایت حجاب ترغیب کنیم و در این راستا اقدام به تولید پوشش‌های رنگی شامل ست‌های روسری، ساق و کیف در رنگ‌ها و طرح‌های بسیار جذاب، جوان‌پسند و شیک نمودیم و خوشبختانه از زمان آغاز این فعالیت تاکنون به مدت ۲ سال مورد استقبال بسیار خوب بانوان در استان قرار گرفته است و حتی اگر در سطح شهر قدم بزنیم، حتما متوجه تغییر سبک پوشش بانوان محجبه خواهیم شد.

برهانی با اشاره به اینکه در کنار این نوع از پوشش‌های رنگی، به سمت طراحی و تولید لباس‌های عقد، نامزدی و مجلسی برای بانوان محجبه نیز روی آورده‌ایم، خاطرنشان کرد: یک سری لباس نیز برای بانوانی طراحی شده که علاقه دارند حجاب خود را بدون استفاده از چادر رعایت کنند و مانتوهایی به‌صورت عبا برای آنان طراحی شده که متناسب با سلیقه تمام بانوان محجبه بوده و دارای قد و آستین نرمال هستند و چون امروز مانتوهای مناسب به سختی در بازار پیدا می شود، استقبال از این مانتوها بسیار خوب است.

تولید ست‌های جشن تکلیف برای کودکان

وی با بیان اینکه لباس‌هایی نیز مختص کودکان و نوجوانان طراحی کرده‌ایم، تصریح کرد: برای اینکه کودکان و نوجوانان از همان سنین کم با فرهنگ رعایت حجاب آشنا شوند، ست‌های کیف و روسری نیز برای کودکان آماده شده و برای سنین تکلیف نیز ست‌های بسیار زیبا و موردپسند کودکان را تولید می‌کنیم.

این عرضه‌کننده پوشاک عفاف و حجاب یادآور شد: تمامی محصولات ما تولید داخلی بوده و تاکنون در نمایشگاه‌های داخلی بسیاری حضور یافته‌ایم که با استقبال گسترده مواجه بوده و حتی این ظرفیت را داریم که محصولات خود را در نمایشگاه‌های بین‌المللی نیز عرضه کنیم.

وی با بیان اینکه حمایت معنوی از تولیدات ما بسیار زیاد بوده است، گفت: آنچه ما برای تولید به آن نیاز داریم، تخصیص وام‌های کم‌بهره برای افزایش تولید بوده و امید است که مسئولان به وعده‌های خود در شرایط کنونی عمل کرده و حمایت‌های لازم را از تولیدکنندگان داخلی به‌عمل آورند.

برهانی افزود: اگر بودجه کافی در اختیار تولیدکنندگان داخلی قرار گیرد، قطعا می‌توانند با خرید پارچه داخلی و ماشین‌های چاپ در تولید محصولات شیک در زمینه عفاف و حجاب پیشرو باشند و قطعا این امر در اشتغال‌زایی نیز بسیار موثر خواهد بود.

وی خاطرنشان کرد: ما هم‌اکنون ۱۰ طرح آماده برای تمامی سلیقه‌ها و پوشش‌ها داریم که در صورت حمایت می‌توانیم این طرح‌ها را آماده کرده و به تولید انبوه برسانیم و نکته جالب این است که این نوع از پوشش به غیر از بانوان محجبه، مورد استقبال بسیار خوب بانوانی که حجاب خود را رعایت نمی‌کردند، قرار گرفته و همین امر موجب گسترش رعایت حجاب به‌صورت شیک و مدرن شده است.

کالای داخلی شایسته بانوی ایرانی باشد

این عرضه‌کننده پوشاک عفاف و حجاب با بیان اینکه ما می‌توانیم هر تولیدی را به اسم کالای ایرانی وارد کنیم، ادامه داد: این امر در حق تولید ملی، اجحاف بوده و دوخت‌ها باید تمیز، مرتب و شایسته یک بانوی ایرانی باشد و در انتخاب جنس و دوخت این پوشاک حساسیت خاصی به خرج داده می‌شود تا این ذهنیت که کالای ایرانی از جنس و دوخت مناسب برخوردار نیست، از اذهان عمومی پاک شود.

وی با تاکید بر اینکه این تفکر که کالای داخلی حتما باید قیمت بسیار پایینی داشته باشد، غلط است، بیان کرد: اگر مردم انتظار یک محصول باکیفیت دارند، باید از آن حمایت کرده و هرچه میزان حمایت‌های مردمی از یک کالا افزایش یابد، قطعا قیمت آن نیز به مرور زمان کاهش خواهد یافت.
انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: خبرگزاری بین المللی قرآن عفاف و حجاب حجاب چادر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۳۹۲۱۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دولت سیزدهم کم خرج‌ترین دولتِ در حال توسعه شد

به گزارش صدای ایران از ایرنا، جدیدترین آمار منتشر شده توسط صندوق بین المللی پول از میزان هزینه‌کرد دولت‌ها در ۳۸ کشور در حال توسعه با درآمد متوسط نشان می‌دهد دولت ایران کمترین میزان هزینه‌کرد نسبت به تولید ناخالص داخلی در میان این دولت‌ها را طی سال ۲۰۲۳ داشته است.

این نهاد بین المللی در گزارش جدید خود موسوم به «دیده‌بانی مالی» نسبت هزینه‌کرد دولت ایران به تولید ناخالص داخلی در سال ۲۰۲۳ را تنها ۱۳.۵ درصد محاسبه کرده است که کمترین رقم در میان کشور‌های در حال توسعه با درآمد متوسط است.

هزینه‌کرد دولت ایران طی دو سال متوالی کاهش داشته و از معادل ۱۴.۲ درصد جی دی پی در سال ۲۰۲۱ به ۱۳.۸ درصد در سال ۲۰۲۲ و ۱۳.۵ درصد در سال ۲۰۲۳ کاهش یافته است.

دولت کویت در میان این کشور‌ها پرخرج‌ترین دولت شناخته شده به طوری که نسبت هزینه‌کرد دولت این کشور به تولید ناخالص داخلی در سال میلادی گذشته ۵۰.۸ درصد بوده است.

متوسط هزینه‌کرد دولت‌ها در این ۳۸ کشور نیز ۳۲.۶ درصد اعلام شده که بیش از دو برابر ایران بوده است. متوسط هزینه‌کرد دولت‌ها در خاورمیانه و شمال آفریقا نیز معادل ۲۹.۷ درصد تولید ناخالص داخلی منطقه بوده که بیش از دو برابر ایران است.

نسبت هزینه‌کرد دولت‌ها در برخی کشور‌های دیگر به تولید ناخالص داخلی آنها در سال ۲۰۲۳ عبارت است از: برزیل ۴۷.۹ درصد، چین ۳۳.۹ درصد، مصر ۲۲.۷ درصد، اندونزی ۱۶.۶ درصد، مالزی ۲۳.۳ درصد، عربستان ۳۲.۳ درصد، ونزوئلا ۱۴.۴ درصد، پاکستان ۱۹.۲ درصد، عمان ۲۶.۲ درصد، قطر ۲۴.۴ درصد، روسیه ۳۶.۸ درصد، ترکیه ۳۳.۹ درصد، امارات ۲۵.۹ درصد، و ویتنام ۱۹.۹ درصد.


دیگر خبرها

  • دولت سیزدهم کم خرج‌ترین دولتِ در حال توسعه شد
  • آخرین وضعیت احداث ورزشگاه تختی قم
  • پیشرفت ۹۰ درصدی مرحله اول تکمیل ورزشگاه تختی قم
  • پیشرفت ۹۰ درصدی مرحله اول ورزشگاه تختی
  • استقبال از طرح دوخت رایگان چادر در پرند چشم‌گیر است
  • افزایش تولید با ورود بخش خصوصی به توسعه میادین نفت و گاز
  • واکاوی تخصیص «۲ و نیم میلیارد دلار ارز برای مونتاژ ۲۵۰ هزار خودروی چینی» به جای تولید ۷۰۰ هزار خودرو در داخل!
  • لزوم پرداخت پاداش افزایش تولید به کارگران در واحدهای تولیدی
  • تسهیلات مناسب به بانوان فعال در حوزه صنایع‌دستی اختصاص می‌یابد
  • کمبود کالا و افزایش قیمت در کمین بازار موبایل و لپ‌تاپ؟