Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «عصر ایران»
2024-05-04@23:57:22 GMT

مشکل زنان سرپرست خانوار زیر ۱۸ سال برای دریافت وام

تاریخ انتشار: ۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۸۳۰۲۷۶

مشکل زنان سرپرست خانوار زیر ۱۸ سال برای دریافت وام

 مشاور وزیر کشور در امور زنان و خانواده گفت: دبیرخانه دائمی نکوداشت مفاخر زن ایران از ۲۲ خرداد در استان مرکزی و موزه مفاخر اراک مستقر می‌شود.

به گزارش ایسنا، فریبا نظری پورکیایی در جلسه کارگروه تخصصی بانوان و خانواده استان مرکزی با اشاره به نظم حاکم در استان به لحاظ برگزاری جلسات کارگروه، بر لزوم توجه به فهم درست از مسائل حوزه بانوان، پرهیز از موازی کاری و بهره وری مناسب تاکید کرد و افزود: در طرح توانمندسازی زنان ساکن در سکونتگاه‌های غیر رسمی همکاری بین دستگاهی مناسبی دیده شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تصریح کرد: مشکل موجود در بحث توانمندسازی زنان این است که عموماً افراد بدون توجه به قواعد و مبانی فکری حوزه کسب و کار و تجارت وارد بازار کار می‌شوند، تسهیلات ریالی دریافت می‌کنند و این امر گرفتاری‌هایی را به دنبال دارد.

نظری با اشاره به اینکه در مواردی شاهد هستیم که زنان سرپرست خانوار کمتر از ۱۸ سال سن دارند و حتی برای کسب درآمد مشروع نیز درگیر موانعی می‌شوند چراکه از نظر بانک، این زنان کمتر از سن قانونی دارند و حتی گاهی این موارد درگیر موضوعات سیاسی، هیجانی و احساسی می‌شود.

وی اظهار کرد: تا قبل از ورود افراد به بازار کسب و کار و موضوعات تسهیلاتی با زنانی مواجه هستیم که شاید متوجه توانایی خود در کسب درآمد نبوده اند و در گام اول باید اعتماد به نفس و باور درونی را برای آنان ایجاد کرد.

وی با تاکید بر اینکه زمان آگاهی رسانی و آموزش یک سویه به زنان و مردان در خصوص حقوق فردی و اجتماعی به سر رسیده است، افزود: همه مسائل باید در یک عرصه و میدان دیده شود و در طرح توانمندسازی زنان ساکن در سکونتگاه‌های غیر رسمی نیز باید مجموعه‌ای از آموزش‌ها و مهارت‌های فردی و اجتماعی دیده شود. آموزش تک سویه تنها شکاف در خانواده و جامعه ایجاد می‌کند و اگر خواهان حال خوب جامعه هستیم باید حال اعضای خانواده به عنوان سلول‌های بنیادین جامعه خوب باشد.

مشاور وزیرکشور در امور بانوان بر لزوم انجام ارزیابی اثربخشی طرح مذکور توسط دستگاه‌های خارج از اجرا و سیاستگذاری طرح تاکید کرد.

وی با اشاره به شعار سال ۹۸ دفتر بانوان وزارت کشور "رونق تولید، تحکیم خانواده و توسعه پایدار" گفت: کارگروه اشتغال در کل کشور درگیر بوروکراسی طولانی و برگزاری جلسات دیرهنگام است و به همین دلیل با دستور صریح وزیر کشور در سال گذشته شناسایی واحدهای تولیدی دچار چالش در دستور کار قرار گرفت، این واحدها نباید به هیچ وجه گرفتار تهدید تعدیل نیرو باشند و بوروکراسی تشکیل کارگروه نیز باید رفع شود. ما مدیران برای خدمت به مردم منتصب شده ایم و باید از شعار نیز فاصله بگیریم.

نظری اضافه کرد: سال گذشته مکاتبه‌ای با استانداران صورت گرفت و براساس آن دستگاه‌های اجرایی موظفند به جهت اهدای هدایا در مناسبت‌های مختلف به اقشار مختلف، حتماً اولویت را به خرید صنایع دستی خاصه تولیدات بانوان اختصاص دهند که این امر اشتغال تولید و رونق اقتصادی را به همراه دارد.

وی با طرح این سوال که آیا در سکونتگاه‌های غیررسمی پارک بانوان وجود دارد یا خیر و آیا تجهیز شده است؟ افزود: باید مدام رصد شود که در کدام مناطق نیازمند توسعه امکانات هستیم. مسلماً برای جلوگیری از رفتن کودک یا نوجوان ساکن در سکونتگاه‌های غیررسمی به سمت آسیب‌های اجتماعی باید جایگزینی برای آنها تعریف شود.

نظری تصریح کرد: علاوه بر کاستی‌ها باید داشته‌های موجود در کشور را نیز برجسته کرد. اگر اتفاقی همچون خشونت خانگی و اجتماعی رخ می‌دهد باید در کنار انعکاس آن داشته‌ها را نیز باید انعکاس داد و برای مثال باید اطلاع رسانی کرد که چه میزان زنان موفق و مفاخر در استان‌ها و کشور وجود دارد و خوشبختانه این اتفاق از استان مرکزی کلید خواهد خورد.

وی با اشاره به برگزاری نشست نکوداشت مفاخر زن استان در ۲۲ خردادماه سال ۹۸ بیان کرد: در کنار برگزاری این نشست دبیرخانه دائمی نکوداشت مفاخر زن ایران از ۲۲ خرداد در استان مرکزی و موزه مفاخر اراک مستقر می‌شود.

مشاور وزیر کشور در امور بانوان در خصوص بیمه مشاغل خانگی در حوزه صنایع دستی با بیان اینکه می‌توان در مواردی استثنا و انعطاف قائل شد، افزود: سال گذشته رایزنی‌هایی انجام شد که در صورت امکان تعدادی از فرودگاه‌های بین المللی غرفه‌هایی به صورت free shop جهت عرضه و فروش تولیدات زنان اختصاص دهند که البته باید تولیدات فاخری باشند، همچنین گردشگری مفاخر و مشاهیر نیز باید جدی گرفته شود و استان مرکزی به عنوان بهشت مفاخر و مشاهیر باید از این ظرفیت استفاده کند.

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: وام بانک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۳۰۲۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آیا سیل امارات عاملی برای گرانی کالاهای وارداتی می‌شود؟ 

به گزارش ‌خبرگزاری خبرآنلاین، امارات یکی از کشورهای مهم در منطقه به شمار می‌رود؛ چرا که بیشترین واردات کالا از طریق امارات صورت می‌گیرد. کالاهایی همچون، موبایل و لپ‌تاپ، قطعات خودرو‎، پارچه و پوشاک، دوربین‌های دیجیتالی و قطعات الکتریکی تنها بخشی از کالاهایی هستند که از کشور امارات وارد می‌شوند. با توجه به این موضوع‌، ارتباط کشور با امارات از اهمیت زیادی برخوردار است.

بارندگی شدید و جاری شدن سیل بی‌سابقه در این کشور، باعث مشکلات زیادی از جمله، خسارت‌های مالی و جانی، آبگرفتگی خیابان‌ها و بزرگراه‌ها و همینطور اختلال در کار فرودگاه‌ها شده است. از آنجایی‌ که امارات یکی از کشورهای مهم برای منطقه به شمار می‌رود، احتمال این‌ که این سیل بر واردات کالا و تامین ارز کشور تأثیرگذار باشد، زیاد است.

سیل امارات تامین ارز را تحت تاثیر قرار می‌دهد؟

محمدرضا فرجی تهرانی، رئیس اتحادیه فناوران رایانه‌، در گفت‌وگو با تجارت‌نیوز در رابطه با تأمین ارز کشور در دوران بحران امارات به دلیل سیل، گفت: درحال حاضر، بانک مرکزی مدت‌هاست واحد پول درهم را ارائه نمی‌دهد و در کشورهای مبدأ دیگری همچون، ترکیه و روسیه که بانک مرکزی واحد پول آنها را داراست، تجار ارز تحویل می‌گیرند و به واسطه کارگزاران در امارات، درهم دریافت می‌کنند. بنابراین، این سیل برای تامین ارز از امارات مشکلی ایجاد نمی‌کند.

در ادامه این گفت‌وگو به تأثیرات بخشنامه تخصیص ارز بانک مرکزی اشاره شد. این فعال بخش خصوصی درباره این بخشنامه افزود: طبق این بخشنامه، تجار باید 70 درصد کالاهای خود را فروخته باشند و در سامانه جامع تجارت ثبت کنند. خریدار هم در سامانه تأیید کرده باشد تا ارز خود را تحویل بگیرد. ممکن است یک توقف 4 الی 5 ماهه در واردات کالا به وجود آید و به این ترتیب، چیزی به اسم کالای دپو شده در انبار وجود نخواهد داشت.

نوسان ارز بر قیمت کالاها تأثیر ندارد

وی درباره افزایش قیمت کالاهای وارداتی از جمله موبایل و لپ‌تاپ اظهار کرد: در شرایط فعلی، بازار در رکود قرار دارد و اگر بازار دچار رکود نبود، امکان افزایش قیمت کالاهای وارداتی وجود داشت. اما رکود بازار باعث شده فروشندگان به دلیل سیل، قیمت کالاها را بالا نبرند.

وی در ادامه افزود: به چنین کالاهایی ارز نیمایی تعلق می‌گیرد و نوسان ارز، بر قیمت کالاها تأثیر ندارد. اگر فروشنده‌ای کالایی را با افزایش قیمت در اختیار مردم قرار می‌دهد، مردم از چنین فروشندگانی خرید نکنند.

این فعال بخش خصوصی درباره تأخیر ورود کالا به کشور از امارات تصریح کرد: بعضی از انبارها به دلیل سیل آسیب دیده‌اند و افرادی که کالا سفارش داده‌اند، ممکن است با تأخیر یک تا دو ماهه، کالاهای خود را دریافت کنند و این موضوع، به حدی نیست که بازار را دچار مشکل کند.

واردات کالاها دچار مشکل می‌شود؟

فرجی تهرانی در ادامه اشاره کرد: بعد از تعطیلات نوروز، تا زمانی که بازار به حالت عادی برنگردد، تجار به سمت وارد کردن حجم زیادی از کالا نمی ‎روند. آنها معمولا قبل از ایام نوروز کالا وارد کرده‌اند اما بعد از ایام نوروز ممکن است به دلیل بخشنامه تخصیص ارز، واردات دچار مشکل شود.

وی درباره برگشتن شرایط امارات به حالت عادی و شروع مجدد واردات کالا گفت: در حال حاضر، شرایط در امارات تقریبا به حالت عادی برگشته و اگر مشکل آسیبی که به کالاها رسیده برطرف شود، واردات هم انجام می‌شود.

با توجه به شرایط ذکر شده، سیل امارات مشکلی برای تأمین ارز کشور و همین‌طور مشکل جدی برای واردات کالا از امارات به‌وجود نمی‌آورد.

٢٢٣٢٢٣

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1902579

دیگر خبرها

  • دیگر نیازی به پلاک گذر موقت نیست!
  • مشکل اصلی برای آتش‌بس در غزه شخص نتانیاهو است
  • آیا سیل امارات عاملی برای گرانی کالا‌های وارداتی می‌شود؟
  • آیا سیل امارات عاملی برای گرانی کالاهای وارداتی می‌شود؟ 
  • ورود سامانه بارشی جدید به کشور ؛ این استان‌ها هشدار نارنجی دریافت کردند
  • واحدهای صنفی فاقد شناسه یکتا در دریافت خدمات با مشکل روبرو می‌شوند
  • آیا کودکستان‌های کشور رتبه بندی می‌شوند؟
  • تجلیل از دکتر سنگری ، پژوهشگر عاشورایی در دزفول
  • اشتغال ۹۲ هزار نفری تعاونی‌های زنان در کشور
  • کلاهبرداری سایبری با ارسال پیامک «دریافت کالابرگ»