Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پول نیوز»
2024-05-04@23:52:17 GMT

تاثیر مثبت وام قرض الحسنه در کاهش نرخ بیکاری

تاریخ انتشار: ۷ اسفند ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۷۳۹۹۲۵۴

تاثیر مثبت وام قرض الحسنه در کاهش نرخ بیکاری

پول‌نیوز - استاندار خراسان رضوی گفت: نرخ بیکاری استان در پایيز امسال به ۸.۸ درصد رسيد که با پرداخت مناسب تسهيلات قرض الحسنه به بانوان و بهره گيري مطلوب از فرصت به وجود آمده توسط بانک قرض الحسنه مهر ايران مي توان نرخ بيکاري را به حداقل رسانده و بخشي از بيكاري را جبران كرد.

به گزارش گروه بانک و بیمه پول‌نیوز، عليرضا رشيديان استاندار خراسان رضوي در ديدار با عدالتي مديرشعب بانک قرض الحسنه مهر ايران در اين استان افزود: قبل از انقلاب اسلامي يکي از مشکلات جدي در حوزه بانوان، پايين بودن ميزان تحصيلات آنان بود اما به بركت انقلاب اسلامي ميزان تحصيلات عالي در ميان بانوان كشور افزايش قابل توجهي داشته و فرصت براي حضور شايسته در جامعه و بروز استعدادهاي آنان ايجاد شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



استاندار خراسان رضوی گفت: هم اینک بخش اعظم دانش آموختگان دانشگاه های کشور را بانوان تشکیل مي دهند و در حوزه مديريتي نيز نقش مهمي ايفا مي کنند.

وی بیان کرد: با این حال ملاحظات خاصی در مورد بانوان در جامعه وجود دارد که بايد ظرفيت هاي اشتغال متناسب با شرايط جامعه، توانمندي ها و ويژگي هاي بانوان و منطبق بر مزيت هاي هر منطقه ايجاد شود.

استاندار خراسان رضوی تاکید کرد: از آنجا که نیاز به ایده پردازي در خصوص تامين نيازهاي بانوان، ظرفيت ها و مزيت هاي بالقوه استان وجود دارد بايد نهادي متشکل از گروهي متخصص در استان شكل گيرد تا با سطح بندي لازم براي اين مهم ظرفيت سازي كند.

وی با اشاره به انعقاد تفاهم نامه میان معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری و مديرعامل بانک قرض الحسنه مهر ايران گفت: براساس اين تفاهم نامه يک هزار ميليارد ريال اعتبار در قالب پرداخت تسهيلات قرض الحسنه به زنان داراي شرايط ويژه براي ايجاد اشتغال در کشور اختصاص يافت که سهم خراسان رضوي از اين اعتبار ۱۰ درصد است.

رشیدیان با تاکید بر اطلاع رسانی مناسب رسانه ها در خصوص اين طرح گفت: يکي از ضعف هاي رايج در اين گونه طرحها، ضعف در حوزه اطلاع رساني صحيح است به طوري که هدف اصلي در پرداخت تسهيلات براي مردم به درستي تبيين نمي شود و بعضا افراد اين تسهيلات را به جاي اشتغال در حوزه هاي ديگر مورد استفاده قرار مي دهند.

وی تاکید کرد: باید تسهیلات قرض الحسنه براي اشتغال بانوان فقط به اشتغالزايي و کارآفريني اختصاص يابد و طرحهاي مرتبط با آن به گونه اي طراحي و اجرا شود که زنجيره اي از توليد را تشكيل دهد و چرخه ارزش افزوده در آن به صورت كامل ديده شود تا اشتغال را ماندگار كند.

استاندار خراسان رضوی افزود: توزیع شهرستانی تسهیلات اشتغال بانوان بايد متناسب با سند آمايش استان و ظرفيت هاي انساني، طبيعي و اقتصادي هر شهرستان انجام شود.

رشیدیان اظهارکرد: بضاعت قرض الحسنه محدود است و برای تشویق مردم به منظور سپرده گذاري در اين بخش بايد کار فرهنگي صورت گيرد زيرا علاوه بر ثواب اخروي در اين کار، زمينه اشتغال آبرومندانه براي ديگران نيز فراهم مي شود.

وی بیان کرد: اگر بانوان سرمایه های خود را به صورت قرض الحسنه در بانک سپرده گذاري کنند، هم منابع مالي شان حفظ مي شود و هم به عنوان کارآفرين مي توانند به اشتغالزايي بيشتر كمك كنند.

مدیرکل دفتر امور زنان و خانواده استانداری خراسان رضوی نیز در اين ديدار گفت: تسهيلات بانک قرض الحسنه مهرايران به بانوان سرپرست خانوار، بي سرپرست، بدسرپرست و دختران مجرد بالاي ۴۰ سال اختصاص مي يابد.

در ادامه فرشته سلجوقی مدیرکل دفتر امور زنان و خانواده استانداری خراسان رضوی نيز افزود: در طرح (اندوخته بانوان مهر ايران) بانک قرض الحسنه مهرايران، ايجاد۳۰ هزار فرصت شغلي در کل کشور پيش بيني شده كه سهم خراسان رضوي از اين تعداد سه هزار مورد است و بانواني كه داراي شرايط مذكور هستند مي توانند از طريق مراجعه به فرمانداري ها، نسبت به دريافت تسهيلات اقدام كنند.

وی اظهار کرد: سقف پرداخت تسهیلات در این طرح ۳۰ میليون ريال با کارمزد ۴ درصد و دوره بازپرداخت ۲ ساله است که قابل افزايش تا سقف ۲۰۰ ميليون ريال بسته به افزايش سپرده متقاضي است.

مدیرکل دفتر امور زنان و خانواده استانداری خراسان رضوی گفت: خوشبختانه این استان در دريافت تسهيلات و توزيع شهرستاني آن از ديگر استانها جلوتر است و تاکنون اين تسهيلات بين ۱۴ شهرستان استان توزيع شده است.

سلجوقی افزود: از آنجا که بانک قرض الحسنه مهر ایران در ۱۴ شهرستان خراسان رضوی شعبه دارد، تمهیداتي انديشيده شده که تمام ۲۸ شهرستان از طريق شعب سيار بانک يا مراجعه افراد به شعب اين بانك نزديك به محل زندگيشان زير پوشش قرار گيرند.

وی بیان کرد: پرداخت تسهیلات از روز چهارشنبه هفته جاری با مراجعه بانوان داراي شرايط لازم به فرمانداري ها قابل انجام است.

عدالتی، مدیر شعب بانک قرض الحسنه مهر ایران در خراسان رضوی نيز در اين ديدار گفت: بانک قرض الحسنه مهر ايران از بانکهايي است که در امور خير، حوزه هاي درماني، اشتغال، مسكن سازي و بخش توليد ورود كرده و فرصت هاي زيادي را بوجود آورده و مصارف آن نسبت به منابعش ۹۰ درصد است.

اصغر عدالتی اسماعیل زاده افزود: بانک قرض الحسنه مهر ایران به عنوان بانک حامی زنان و پيشگام در اين عرصه، آماده پرداخت تسهيلات براي اشتغال بانوان است.

وی بیان کرد: سهم خراسان رضوی از تسهیلات مربوط به اشتغال بانوان از ساير استانهاي کشور بيشتر و حدود ۱۲ ميليارد ريال است که بانوان مي توانند با افزايش سرمايه خود در اين بانک تسهيلات بيشتري را با كارمزد ۴ درصد از محل اين طرح دريافت كنند.

منبع: پول نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.poolnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پول نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۳۹۹۲۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جذب ۴۰ میلیارد تومانی تسهیلات بانکی دانشجویی در مازندران

رئیس دانشگاه علمی کاربردی مازندران از جذب ۴۰ میلیارد تومانی تسهیلات از محل تبصره ۱۶ برای دانشجویان و فارغ‌التحصیلان این دانشگاه خبر داد. - اخبار استانها -

رضا لحمیان در گفت‌وگو با خبرگزاری تسنیم در آمل با اشاره به اینکه دانشگاه علمی کاربردی مازندران همگام با سیاست‌گذاری کشور به عنوان یک دانشگاه مهارتی انجام وظیفه می‌کند، اظهار داشت: این دانشگاه بعد از تاکیدات مقام معظم رهبری مبنی بر اینکه "دانشجوی فارغ‌التحصیلی داشته باشیم و نتوانیم برای وی شغلی فراهم کنیم این ایراد کار در آموزش عالی ما است." اولویت کار را بر تدوین اشتغال دانشجویان مورد پذیرش خود قرار دارد.

وی با بیان اینکه در سال گذشته حدود 6 هزار و 500 پذیرش دانشجو با تضمین اشتغال در سراسر کشور داشتیم که دانشگاه علمی کاربردی فذا 350 دانشجو با تضمین اشتغال پذیرش داشته است، افزود: از دانشگاه علمی کاربردی مازندران استقبال خوبی شده به طوری‌که  رشد 35 درصدی در جذب دانشجو را داشتیم.

رئیس دانشگاه علمی کاربردی مازندران دغدغه اصلی امروز خانواده‌های دانشجو را در زمینه اشتغال و تضمین آن مطرح کرد و گفت: این دانشگاه یک درصد بیشتری را نسبت به سایر دانشگاه‌ها در مقاطع کاردانی و کارشناسی جذب نشان می‌دهد. 

لحمیان با تاکید بر اینکه مازندران در سال گذشته از تبصره 16 موفق به جذب 40 میلیارد تومان برای دانشجویان و فارغ‌التحصیلان با سود چهار درصدی شده است، بیان کرد: این استان با دریافت این تسهیلات موفق به کسب رتبه اول نسبت به سایر دانشگاه‌های مازندران شد.

وی ادامه داد: برای خوشه‌های فناور و مراکز رشد دانشگاه علمی کاربردی و تفاهم‌نامه‌ای بین پارک فناوری بالغ بر 14 میلیارد تومان تسهیلات اخذ شده است که به ازای هر دانشجو 150 میلیون تومان با یک شغل جدیدی به همراه بیمه تامین اجتماعی بوده است.

این مسئول با اشاره به اینکه در سال‌جاری در صورت اضافه شدن مرکزی به مراکز استان باید حتما از همان ابتدا شرایط تضمین اشتغال را برای دانشجویان  فراهم کند، یادآور شد: در استان مازندران طبق سیاست‌های آمایش آموزش عالی باید محدودیت مراکز  داشته باشیم که امسال دو مرکز شرکت صنایع ماشین بشل و شرکت صنعتی نکا فولاد ماشین دوره‌های خود را مهرماه سال گذشته با پذیرش تضمین اشتغال شروع کردند.

وی با تاکید بر اینکه امیدواریم امسال بتوانیم این ظرفیت‌ها را حتما با اولویت تضمین اشتغال ادامه دهیم، اظهار داشت: در شرکت فذا و دانشگاه فرهنگ و هنر آمل در بحث هنری نقطه عطفی خواهد بود.

لحمیان با اشاره به اینکه دانشگاه علمی کاربردی مازندران تنها دانشگاه زیر مجموعه وزارت علوم است که در کارگروه اشتغال عضویت دارد و در جلسات کارگروه اشتغال استانداری حضور دارد خاطرنشان کرد: مرکزی در بحث اولویت اشتغال اگر نتواند در هر رشته‌ای شغلی ایجاد کند اصلا به وجود نمی‌آید و در پایش حذف می‌شود و ایجاد هر رشته جدیدی باید پیوست ایجاد اشتغال داشته باشد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • رتبه اول خراسان رضوی در پرداخت تسهیلات اشتغال در کشور
  • ۱۶ واحد تولیدی و صنعتی در استان اردبیل احیا شد
  • ماندگاری نیروی کار خراسان رضوی به کمتر از ۶ ماه رسید
  • جذب ۴۰ میلیارد تومانی تسهیلات بانکی دانشجویی در مازندران
  • ایجاد اشتغال برای بیش از 7 هزار نفر توسط صندوقهای قرض الحسنه بسیج سازندگی
  • تأکید معاون استانداری لرستان بر تسریع در پرداخت تسهیلات اشتغال
  • وام اشتغال‌زایی، به نام فقرا به کام اغنیا
  • تاثیر باور‌های فراشناختی بر میزان سازگاری فردی و اجتماعی
  • سال گذشته بیش از ۴۰۰۰۰ فرصت شغلی در سامانه رصد کرمانشاه ثبت شده
  • پرداخت بیش از ۲۱ هزار فقره تسهیلات توسط صندوق‌های قرض الحسنه